A couple of bugs after new update 0.6.1

We've posted an important announcement regarding the current situation and the future of the game: Announcement

  • A couple of bugs after new update 0.6.1

    Found a couple of bugs after the new update

    1) Missing texture in shadows in the roof ( please see screen shots ) before update 2015-07-05_00020.jpg after new update 2015-09-29_00002.jpg2015-09-30_00001.jpg

    All drivers are uptodate Nvidia 355.98

    2) When trying to run game in 1080 ( Monitor resolution ) my cursor position is off center by a couple of inches to the down & right of where it should be, all other resolutions are fine had this problem before and had to remove all games files & Reg entries before getting it to work in 1080 so I will try this a bit later and will report back.


    Apart from these loving the new updates music is a BIG plus keep up all the good work you are all doing.
  • Groovaholic wrote:

    1) Missing texture in shadows in the roof ( please see screen shots )

    Thanks for the screenshots! Indeed a little bit spooky, we will look into this issue! ;)

    Groovaholic wrote:

    2) When trying to run game in 1080 ( Monitor resolution ) my cursor position is off center by a couple of inches to the down & right of where it should be, all other resolutions are fine had this problem before and had to remove all games files & Reg entries before getting it to work in 1080 so I will try this a bit later and will report back.

    Hmm.. maybe try to disable fullscreen mode, set the resolution back to 1920x1080, and enable the undecorated mode, does that help?
  • Hi Red51 as always a a big thank you for the quick reply unfortunately disabling fullscreen & enabling undecorated mode didnt help neather in fact it sort of made it worse as in parts of the settings screen are now cut off, as you can see the right & bottom is now cut off Screenshot RW.jpg so i deleted all containt and reinstalled game thro steam but even this didnt make no change " very strange " iv notice in a different thread someone is having a similar problem Recent update makes part of menu inaccessible, now im not to sure if this could be the same thing or not?.


    One other thing im going to try is ATM im using a generic driver from MS Windows 10 and my mouse is a Logiteck G700 so i will update my mouse drivers just to see if this is going to make any difference at all

    The post was edited 1 time, last by Groovaholic ().